Δήμος Πάργας
Εκδηλώσεις
ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ , "ΕΛΠΙΣ"
21/09/2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ & ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΄΄ΕΛΠΙΣ΄΄ ΦΑΝΑΡΙΟΥ Δ.ΠΑΡΓΑΣ
                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 η Τελετή υποδοχής της Φλόγας της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, της Φλόγας της Αγάπης , στο Καναλάκι Δήμου Πάργας.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σ.Ε.Α. κ΄ Δ.Ο.Σ. ‘’ΕΛΠΙΣ΄΄ Φαναρίου Δ. Πάργας με τη συμμετοχή και βοήθεια της Ε.Ε.Ε.Δ. Δ.Πάργας.
Με αφετηρία τη γέφυρα Καστρίου στις 7:30 το απόγευμα μαθητές και εθελοντές αιμοδότες πεζοί, με ποδήλατα και με μηχανές διανύοντας μια απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων και κεντρικούς δρόμους του Καναλακίου μετέφεραν τη Φλόγα στην Κεντρική πλατεία Καναλακίου.
Εκεί το βωμό άναψε, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάργας, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κος Θωμάς Κασκάνης με τη συνοδεία παιδιών.
Ακολούθησε μια σεμνή τελετή την οποία τίμησε από πλευράς του Δ.Πάργας ο Αντιδήμαρχος κος Ιωσήφ Σίσκας και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καναλακίου κα Μαρία Ντούτση.
Χαιρετισμούς απηύθυναν οι: Αντιδήμαρχος Δ.Πάργας κος Ιωσήφ Σίσκας, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κος Θωμάς Κασκάνης και η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος ΄΄ΕΛΠΙΣ΄΄ Φαναρίου Δ.Πάργας κα Όλγα Μπαρκαμπά τονίζοντας μεταξύ άλλων τη σημασία της Λαμπαδηδρομίας που σκοπό έχει την προσέλκυση περισσότερων συνανθρώπων μας στο να συνειδητοποιήσουν τη σπουδαιότητα να γίνουν εθελοντές αιμοδότες ώστε να καταστεί η χώρα μας αυτάρκης σε εθελοντική προσφορά αίματος.
Ακολούθησε μουσική βραδιά.
Στη συνέχεια η φλόγα μεταφέρθηκε στο γραφείο του Συλλόγου ΄΄ΕΛΠΙΣ΄΄ ,όπου και διανυκτέρευσε, ενώ την επόμενη ημέρα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου με τη συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκε από τους: Θωμά Κασκάνη, Όλγα Μπαρκαμπά, Κώστα Ιωάννου και Σπυριδούλα Γκόκα στην Άρτα για να παραδωθεί στο Σύλλογο Αιμοδοτών της πόλης.
Σημαντική για την ομαλή έκβαση της διοργάνωσης ήταν η παρουσία του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Καναλακίου καθώς και περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Καναλακίου.
Να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά ευελπιστώντας σε περισσότερες νέες συμμετοχές ευχόμενοι υγεία και περισσότερη εθελοντική προσφορά αίματος από τους πολίτες του Φαναρίου.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα >