Δήμος Πάργας
Ανακοινώσεις
Φωταγώγηση Δημαρχείου Καναλακίου
22/10/2020
Το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Καναλάκι-Πάργα και με την συμπαράσταση του Δήμου Πάργας πραγματοποίησε συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Πάργας στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας φωταγώγησης μνημείων και κτιρίων οροσήμων για την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.
Το Δημαρχιακό Μέγαρο φωτίστηκε με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα υπενθυμίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Παγκόσμιο σύμβολο της εκστρατείας ήταν και φέτος η Ροζ Κορδέλα, την οποία δημιούργησε η Εvelyn Lauder το 1992.
Η φωταγώγηση έγινε από τον Πρόεδρο του παραρτήματος κύριο Θωμά Κασκάνη, παρουσία κυρίου Δημάρχου Νίκο Ζαχαριά και τους δύο Αντιδημάρχους Δημήτριο Μάρκου – Δημήτριο Μπούσιο καθώς και το Δ.Σ της Ε.Α.Ε. Το παράρτημα Ε.Α.Ε Καναλάκι-Πάργα σεβόμενο τα ισχύοντα μέτρα, πραγματοποίησε την εκδήλωση με την μικρή συμμετοχή μελών του.
Με αυτόν τον τρόπο και με ασφάλεια διαδόθηκε το μήνυμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, δίνοντας την δυνατότητα να το παρακολουθήσει ελεύθερα κάθε ενδιαφερόμενος παρακινώντας όλους να υποστηρίξουν την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού και κατ΄επέκταση το σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα >