Δήμος Πάργας
Ανακοινώσεις
Συνάντηση με τους Δημότες της ΤΚ Λούτσας
26/10/2020

Στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον Κυριακάτικης αμφίπλευρης ενημέρωσης «Η Κυριακή του Δημότη» , ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.  Μάρκου και κ. Γκίζα και  τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μίχα, είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους δημότες της Τοπικής Κοινότητας Λούτσας, παρουσία του προέδρου της κοινότητας κ. Kώστα και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου κ. Τάσση και  κ. Νάστα.

Ο Δήμαρχος αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό για το συνολικό έργο ενός χρόνου της νέας δημοτικής αρχής,  εξήρε την προσπάθεια του εξαιρετικά δραστήριου Τοπικού Συμβουλίου της Λούτσας και την άριστη συνεργασία με τον Δήμο Πάργας.

Οι πολίτες έθεσαν τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους. Η συζήτηση επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων στα ακόλουθα  θέματα :

Ο κ. Ζαχαριάς για τον κόμβο, την Εθνική Οδό προς Πρέβεζα και την αποκατάσταση του οδοστρώματος μετά τα έργα του Βιολογικού Καθαρισμού ανέφερε ότι η δημοτική αρχή έχει αναδείξει τα προβλήματα προς την Περιφέρεια  Ηπείρου και θα αγωνιστεί σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο για την επίλυση τους.

Οι συναντήσεις με τους δημότες θα συνεχιστούν με επόμενο σταθμό την Τοπική Κοινότητα Μεσοποτάμου την επόμενη Κυριακή 1/11 στις 11.30.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα >